måndag 5 december 2011

Historia och IR vecka 49

Denna vecka ägnar vi lektionerna i historia åt inläsning av uppsatser inför nästa veckas seminarier - se seminarieschema under rubriken Uppsats till vänster. Där finns också instruktionerna till seminarierna. Ni som inte är färdiga med era uppsatser jobbar givetvis vidare med dessa (uppsamlingsseminarium vecka 2).

Notera att ni ska opponera på TVÅ uppsatser och att det finns TVÅ opponenter på varje uppsats - glöm inte att samordna oppositionen med din medopponent. Observera att ni SKA läsa även övriga uppsatser som ingår i seminariet och deltaga i den avslutande diskussionen. För er i gruppen med sex uppsatser kommer info om vilka två utöver era oppositionsuppsatser ni måste läsa.

Kom ihåg att ni ska kolla minst två källor! Ni som använt böcker som källor ska deponera dem i sal A213 så de finns tillgängliga för opponenterna.

Denna vecka ägnar vi lektionerna i internationella relationer åt den avslutande individuella analysuppgiften - se IR Individuella "stora analysuppgiften" under Karolinas dokument

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar